Να στείλετε μήνυμα
Κίνα Χρώμα ψεκασμού αερολύματος κατασκευαστής

Λεπτή χημική Co. Baide Anyang, ΕΠΕ.

 

ΨΕΚΑΣΜΟΣ PAIINT & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΉΣ ΑΕΡΟΛΎΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΟΧΉΣ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΩΝ

Γύρος εργοστασίων

Anyang Baide Fine Chemical Co., Ltd. Εργοστάσιο

Παίρνω Χρώμα ψεκασμού αερολύματος & Χρώμα ψεκασμού χρώματος Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

ΛΕΠΤΉ ΧΗΜΙΚΉ CO. ANYANG BAIDE, ΕΠΕ.

 

Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής όλων των ειδών προϊόντων αερολύματος, ήμαστε ειδικευόμαστε στο χρώμα ψεκασμού, τα αυτόματα προϊόντα προσοχής, το οικιακό αερόλυμα καθαριστικό, βιομηχανικό καθαρότερο κ.λπ. για 10 έτη.
 
Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην επαρχία Κίνα Henan πόλεων Anyang, κεντρική της Κίνας. όποιος καλύπτει για 50,000㎡, 15 αυτόματες γραμμές παραγωγής αερολύματος και η ετήσια ικανότητα παραγωγής για 300 εκατομμύριο PC.
 
Με την ισχυρή τεχνική και υποστήριξη Ε&Α, είμαστε ικανοί για να σας προσφέρουμε τα διάφορα είδη προϊόντων προσοχής αυτοκινήτων, να αναπτύξουμε ακόμη και τα νέα προϊόντα ως ειδικές απαιτήσεις.
Ο cOem ή η διαταγή ODM είναι ευπρόσδεκτος.
 
Σαν κύριους κατασκευαστή και εξαγωγέα για την προσοχή αυτοκινήτων & τα καθαρίζοντας προϊόντα, θα αντιμετωπίσουμε τους πελάτες μας και την άποψή τους σοβαρά. Και κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να χτίσουμε και των δύο κερδίζουμε τις σχέσεις συνεργασίας με όλο και περισσότερους πελάτες και φίλους.
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο www.facebook.com/chinaspraypaint
 
 

 

Anyang Baide Fine Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Anyang Baide Fine Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Anyang Baide Fine Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Anyang Baide Fine Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Anyang Baide Fine Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

 

 

 

 

 
Στοιχεία επικοινωνίας